Hestestaller / ridehaller

Wolf System hestestaller og ridehaller - unn din partner hesten et miljø hvor han kan føle seg vel.

Vi hjelper til med planleggingen, veileder i alle byggespørsmål, og utfører hele prosjektet. Være seg ridehall, hestestall eller andre nødvendige tilleggsbygg.

Hestestaller

I samarbeid med ryttere og hesteholdere har vi utviklet våre byggløsninger tilpasset sport, fritid eller avl.

Slik sørger utprøvde ventilasjonssystemer, dimensjonering tilpasset hest og optimalt plassert belysning for et behagelig og sunt stallklima. I samarbeid med kundens ønsker tilpasses rominndeling i stallen, salkammer, fòrlager, rytterinnganger osv. for å oppnå rasjonelle arbeidsopplegg.


Hestestall i stål-limtrekonstruksjon


Ridehaller

I nesten 30 år har Wolf System beskjeftiget seg med den spesielle oppgaven ridehallene har.

Vi konstruerer, bygger og innreder alle typer hestebygg i forskjellige variasjoner i henhold til kundens ønsker og krav. De kan velge mellom stål, tre og betong eller en kombinasjon av dem. Ved valg av konstruksjon og leveringsprogram finnes det et mangfold av muligheter. Helleveranse fra Wolf System sørger for optimal kvalitet, gir oss fleksibilitet til å gå inn på kundens ønsker og muliggjør en grei og rask byggeperiode.


Ridehall i stål-limtre konstruksjonTilleggsbygg, slik som longierhaller, fòrlager og salkammer eller ei rytterstue, utfyller et rideanlegg. Med vår lange erfaring innen alle byggeavsnitt, kan vi være fleksible i å imøtekomme Deres behov og ønsker.

Funksjonalitet og brukervennlighet avgjøres av hvordan detaljene er utført. I samarbeid med ryttere og hesteholdere utvikles optimale byggetekniske løsninger tilpasset de spesifikke krav hestesporten stiller.


Rideanlegg

LongierhallByggesystem

Adresse: 2480 Koppang
Telefon: +47 62 46 44 44
Mobil: +47 977 43 101
Webebside: www.byggesystem.no
E-post: post@byggesystem.no
 
Tilbakemeldinger

yyyyyKart             


Vær

  

© LightWeb